RESTAURATIE:

Feyona van der Molen: fotograaf/restaurateur

In twee vakgebieden ben ik u graag van dienst: restauratie en fotografie.

PORTRET en REPORTAGE. Met de nadruk op 't natuurlijk portret ( website; Linked In profiel; Company, redactioneel) en reportages met het accent op documentaire... al jaren roep ik:   "'k Ben zo goed als mijn laatste werk!"

Tijdens de studententijd leerde ik een fantastisch goede reclamefotograaf kennen. Hij was het die mij aanspoorde het vak in te gaan.  Zijn opmerking: "Flop jij kunt goed kijken, dit is precies een vak voor jou". Het 'muntje' zou pas 19 jaar later vallen... Terug de schoolbanken in en fotografie studeren. Goed besluit! Mijn vak is mijn passie geworden. 

Foto's die flink zijn beschadigd of in de vernieling zijn geraakt hoeft u beslist niet weg te doen.  'k Knap uw waardevolle foto, grondig en vakkundig op.

Vergeeld, oud, uitgebeten, een glas wijn erover, of in een kwaaie bui verscheurd?  Meestal kan ik de foto weer als nieuw maken zonder de sfeer te veranderen.

TARIEF:

Om het werk echt goed te kunnen inschatten ontvang ik graag een voorbeeld van de foto. Eventueel maakt u een scan of een kopie van de  beschadigde foto en mailt u die even door.

Restaureren is een tijdrovende kwestie. Een prijsopgave is pas te geven nadat  de beschadigde foto  is bekeken. Een kleine aanpassing is niet zo  kostbaar, met een  starttarief van  € 20,- (zoals de 'poesfoto').

Scan/reproductie  v.a.  €   15,-

prijs afdruk/ foto  v.a.  € 3,50

digitaal, in hoge resolutie (300ppi),  v.a. € 6,-

Neem gerust contact op voor meer informatie of stuur alvast de beschadigde foto.  U krijgt snel een reactie.

 

 

Lid: DuPho  - Dutch Photographers  beroepsgroep

Opdrachtgevers:

 

ABN AMRO

AAC Capital Partners

Cordaan

Nestlé

Media

Particulieren

Reisorganisaties

creatieve buro's