Klik hier om een tekst te typen.

RESTAURATIE:

Foto's die flink zijn beschadigd of in de vernieling zijn geraakt kan ik -deskundig en betrouwbaar- voor u opknappen .

Vergeeld, oud, uitgebeten, een glas wijn erover, of in een kwaaie bui verscheurd.  Meestal kan ik de foto weer als nieuw maken.

KOSTEN:

Om het werk echt goed te kunnen inschatten ontvang ik graag een voorbeeld van de foto. Eventueel maakt u een scan of een kopie van de  beschadigde foto en mailt u die even.

Restaureren is een tijdrovende kwestie. Een prijsopgave is pas te geven nadat  de beschadigde foto  is bekeken. Een kleine aanpassing is niet zo  kostbaar, met een  starttarief van  € 15,- (zoals de' poesfoto').

Starttarief       € 15,-  ex btw

Scan v.a.         € 7,50- ex btw

per half uur :  € 35,-  ex btw

prijs afdruk/ foto  v.a.  € 3,50 ex btw; digitaal toegestuurd v.a. € 6,- (ex btw)

Neem gerust contact op voor meer informatie en stuur eventueel uw foto mee.  U krijgt snel een reactie.

Van wie u snel een bericht ontvangt?

Van : Feyona van der Molen, fotograaf/restaurateur.  In de studententijd (1974) leerde ik een bekende reclame fotograaf kennen. Hij zei enthousiast :"Flop;  jij kunt goed kijken, dit is echt een vak voor jou!"

 't Zou nog ruim 15 jaar duren. Op mijn 36ste ben ik terug gegaan naar de schoolbanken om fotografie te studeren. Mijn vak is mijn passie.

PORTRET en REPORTAGE

Natuurlijke portretten ( voor website gebruik, Linked In profiel, of gewoon voor jezelf) en reportages. Privacy vind ik erg belangrijk, daarom staan niet veel foto's op de website. (tarief  € 100,- p.u. ex btw, of volgens offerte)

 

Opdrachtgevers:

ABN AMRO

AAC Capital Partners

Cordaan

Nestlé

Media

Particulieren

Reisorganisaties

 

 

Lid: DuPho  - Dutch Photographers  beroepsgroep